Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο δεύτερο κύκλο της σειράς του ALPHA «Παράδεισος των κύριων» και φέρνει τα πάνω κάτω. Πρόκειται για την ετεροθαλή αδερφή της Αμαλίας, κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη, που έρχεται και κάνει τη ζωή της κόλαση…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα πραγματικά σχέδια της αδελφής της…

Ο «Παράδεισος» αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες και η Αμαλία επιστρέφει και πάλι στα καθήκοντα της. Στο σπίτι, όμως, έρχεται μια αλλαγή, καθώς η κόρη της Ματούλας, Στέλλα (Μαριλία Μητρούση), κάνει την εμφάνισή της. Αρχικά, η Στέλλα έρχεται απλώς για να δει τη μητέρα της, αλλά οι Μπουραντάδες της προτείνουν να μείνει μαζί τους και να βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού.

Παράλληλα, η Στέλλα βρίσκει δουλειά και στον «Παράδεισο» που η Μιράντα και ο Ντίνος ανακατασκευάζουν από την αρχή, μετά την καταστροφική φωτιά. Παρόλο που αρχικά δείχνει σαν ένα χαμηλών τόνων κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της, στην πορεία αποκαλύπτεται ότι έχει αποκτήσει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά από τον χαρακτήρα του πατέρα της, τον Θανάση Χρηστίδη. Η ζήλια, η δολοπλοκία και η κακία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, τα οποία φροντίζει να κρύβει. Φυσικά, ο στόχος της είναι η Αμαλία, η οποία είναι η ετεροθαλής αδερφή της.

Η Αμαλία μεγάλωσε πλούσια και πάντα απολάμβανε όλες τις ανέσεις, ενώ η Στέλλα ζούσε στη φτώχεια και τις δυσκολίες. Αυτό οδηγεί τη Στέλλα να επιθυμεί να κάνει κακό στην Αμαλία και να αποκτήσει τη ζωή που εκείνη δεν έζησε. Έτσι, αρχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη, πάντα υποκριτικά και κρυφά, χωρίς να καταλάβει η Αμαλία τίποτα. Δυστυχώς, η Αμαλία θα χρειαστεί πολύ καιρό για να αντιληφθεί τα πραγματικά σχέδια της ετεροθαλούς αδελφής της.