Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα, αν και απελπισμένη, παίρνει τη ζωή της στα χέρια της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος κύκλος: Η Όλγα ξεκινά τη ζωή τη από το μηδέν

Στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, που επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας, ένα από τα κύρια πρόσωπα που θα προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον είναι η Όλγα. Μετά τον τραγικό χαμό του Αποστόλη, η Όλγα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόκληση να ξανασταθεί στα πόδια της και να στηρίξει τον γιο της, τον Πάρη.

Στο πλευρό της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκεται ο Σωτήρης, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δώσει κουράγιο και να την πείσει πως καλύτερες μέρες θα έρθουν. Ωστόσο, αναμένονται απρόσμενες αφίξεις και εξελίξεις που θα ανατρέψουν τη ζωή της. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η επιστροφή της αδελφής της, Δωροθέας, αρχικά φαίνεται να τη χαροποιεί, αλλά σύντομα προκύπτουν νέα, σοβαρά προβλήματα.

Ο πραγματικός παράγοντας πίσω από αυτά τα προβλήματα είναι ο κουνιάδος της, Χρήστος, που για χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Δωροθέα και είναι ο θετός πατέρας του Σίμου. Ο άνδρας αυτός δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει αδιέξοδα μέσα, και όπως θα διαπιστώσουμε, στο παρελθόν είχε σχέση με τον αδικοχαμένο Αποστόλη. Πράγματι, ο Αποστόλης είχε διοικήσει την επιχείρησή του, και μετά τον θάνατό του, η περιουσία του πέρασε στα χέρια του Χρήστου.

Ο Χρήστος, λοιπόν, επιθυμεί να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του και την Όλγα, με αποτέλεσμα να τις εκδιώξει από το πατρικό τους σπίτι και να αφαιρέσει όλη την περιουσία τους. Αυτή η ανατροπή συνθλίβει την Όλγα, που δυσκολεύεται να δεχτεί ότι έχασε τα πάντα μέσα σε μια στιγμή. Όλα όσα ανήκαν στην οικογένειά της, σε αυτήν και στον γιο της, τον Πάρη. Παρόλο που προσπαθεί να ενωθεί με την αδελφή της για να σώσουν ό,τι μπορούν, αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση είναι ανεπανόρθωτη και συχνά χάνει την ψυχραιμία της.

Ο Σωτήρης συνεχίζει να τη στηρίζει και παράλληλα πραγματοποιεί έρευνα για τον Χρήστο, ελπίζοντας ότι θα βρει πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν. Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει, καθώς το θέμα της επιβίωσης είναι επείγον.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Χριστόφορο, μέσα στην απελπισία της. Πηγαίνει στην τράπεζα και του ζητάει δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει. Ο Χριστόφορος, γνωρίζοντας τι περνάει η Όλγα και γνωρίζοντας τον χαρακτήρα της, ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημά της.

Αυτή η θέληση του Χριστόφορου να την βοηθήσει την συγκινεί, και αισθάνεται ευγνωμοσύνη που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της, έχει κάποιον που την στηρίζει. Τελικά, νιώθει ότι, παρά τις δυσκολίες, μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.