Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, ο ταλαντούχος ηθοποιός Τάσος Δέδες, που γνωρίσαμε από τον ρόλο του Λούη στις «Ψυχοκόρες», εισβάλλει με εντυπωσιακό τρόπο. Στην προηγούμενη σειρά, ο Δέδες ενσάρκωσε τον παραγιό της οικογένειας Νάτση, ο οποίος διαπόμπευσε τη Φρόσω και βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του Νάτση.

Η Μάγισσα – Τρείς ρόλοι ξεκλειδώνουν το αίνιγμα

Ο Τάσος Δέδες ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς «Η Μάγισσα», συνοδευόμενη από έναν αινιγματικό στίχο για τη Μάνη: «Γι αυτό της Μάνης τ αγιαχώματα όποιος πρωτοπατήσει πρέπει να γονατίσει ευλαβικά και να τα προσκυνήσει.» Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος του στον νέο κύκλο, αλλά με την πρόοδο των γυρισμάτων θα μάθουμε περισσότερα για τους ρόλους των ηθοποιών. Στον δεύτερο κύκλο, η σειρά θα εστιάσει σε τρεις κεντρικούς ρόλους που θα καθορίσουν την πορεία της ιστορίας.

Ο Ανδρέας Λάσκαρης, απόγονος της Θεοφανώς, θα μας μεταφέρει στο 1910, ενώ οι πρόγονοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων από το 1710, Νικήτας Λάσκαρης και Μήτρος Γερακάρης, θα συνθέσουν την ιστορική αλυσίδα. Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, η αντιπαλότητα μεταξύ του Νικήτα Λάσκαρη και του Μήτρου Γερακάρη θα δημιουργήσει την αρχή μιας ατέρμονης σύγκρουσης, η οποία θα καθορίσει την πορεία της σειράς και θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις επόμενες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ