Η Μάγισσα – Το φινάλε της σειράς φέρνει ένα τραγικό και αναπόφευκτο τέλος για τους δυο ερωτευμένους. Δύο νέοι τυφλωμένοι απο έρωτα, ο Τζανής και η Μεταξία, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της μοίρας τους. Η αγάπη τους θα δοκιμαστεί σε έναν αγώνα που δεν μπορούν να νικήσουν.

Η Μάγισσα – Σφραγίζουν την αγάπη τους με θάνατο

Ο Τζανής, γεμάτος μίσος και απελπισία, πέφτει θύμα του δολοφονικού σχεδίου που στήθηκε εναντίον του. Καθώς αντιμετωπίζει τους Γερακάρηδες και τη δική του μητέρα, που χειρίστηκε τον θάνατο του γιου του, η τραγωδία είναι αναπόφευκτη. Ο θάνατός του αναδεικνύεται σε μια ανακοίνωση που σοκάρει όλους. Η Μεταξία, απελπισμένη και θολωμένη από τον χαμό του αγαπημένου της, χάνει τη λογική της και αποφασίζει να τον ακολουθήσει στον θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, αυτοκτονεί παίρνοντας δηλητήριο.

Έτσι, οι δυο τους σφραγίζουν την αγάπη τους με μια τραγική και άδοξη κατάληξη, αφήνοντας πίσω τους μια ιστορία που θα μείνει αξέχαστη. Η μοίρα τους θυμίζει τον μύθο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, δυο που αγαπήθηκαν βαθιά αλλά δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ζήσουν μαζί. Η συγκλονιστική κατάληξη αυτής της ιστορίας αναδεικνύει τη δύναμη του πάθους και την αδιανόητη καταστροφή που μπορεί να φέρει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ