Η Μάγισσα – Η Γιούλικα Σκαφιδά πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά» με έναν ρόλο σκοτεινό και ιδιαίτερο. Αυτή τη σεζόν, η ερμηνεία της ως Μάγια Αρδίτη στις «Ψυχοκόρες» μας εντυπωσίασε, αλλά την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα υποδυθεί έναν ανατρεπτικό και διαφορετικό χαρακτήρα.

Η Μάγισσα – Ο ρόλος της Σκαφιδά στον 2ο κύκλο της σειράς

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς μας μεταφέρει 100 χρόνια πίσω, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, και αναδεικνύει την ιστορία των προγόνων των Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν 2024-2025, το καστ συμπληρώνουν η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Σπύρος Τσεκούρας, η Έλενα Σαλαμπάση, η Ελένη Σακκά, η Ερυφίλη Κιτζόγλου και ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, στη χθεσινή παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-2025, αποκάλυψε ότι θα υποδυθεί τη Λεώνη, στην Μάνη του 1710. Η Λεώνη είναι μια ηρωίδα απόκοσμη, με παράξενες συνήθειες και μεταφυσικά χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα πολύ ανθρώπινη. Η ηθοποιός δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να της δώσω ψήγματα ανθρωπιάς, καλοσύνης και ευαισθησίας. Παρόλο που είναι σκοτεινή και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς τη μισούν, ελπίζω εσείς να την αγαπήσετε γι’ αυτό της το σκοτάδι».

Η νέα σεζόν της σειράς «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά» υπόσχεται να μαγέψει το κοινό, ταξιδεύοντάς το σε μια μακρινή εποχή γεμάτη ιστορία και μυστήριο. Με το πολυδιάστατο ταλέντο της Γιούλικας Σκαφιδά και το πλούσιο καστ, οι προσδοκίες για τη νέα αυτή σειρά είναι υψηλές. Οι θεατές αναμένουν με αγωνία την επιστροφή της αγαπημένης ηθοποιού σε έναν τόσο ξεχωριστό ρόλο, έτοιμοι να απολαύσουν την αφήγηση μιας συναρπαστικής ιστορίας που αναβιώνει το παρελθόν με έναν μοναδικό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ