Η Μάγισσα – Οι δύο πρωταγωνίστριες, Πανδώρα και Λεώνη, θα μας απασχολήσουν στον δεύτερο κύκλο της πολύ αναμενόμενης σειράς. Αναμένουμε να δούμε μια αιώνια μάχη καλού και κακού.

Η Μάγισσα – Οι μάγισσες διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Τον Οκτώβριο, η “Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Κίτσου ως Πανδώρα Μοντιλιάνι και η Γιούλικα Σκαφιδά ως Λεώνη θα εντυπωσιάσουν με τις ερμηνείες τους. Οι ρόλοι τους θα μας γυρίσουν 100 χρόνια πίσω από την ιστορία του πρώτου κύκλου. Η Μαρία Κίτσου κρατά στα χέρια της την φλεγόμενη καρδιά και παρουσιάζεται ως η αινιγματική Πανδώρα Μοντιλιάνι. Θα είναι άραγε καλή ή κακή ηρωίδα; Τι μυστικά κρύβει; Η Γιούλικα Σκαφιδά θα ενσαρκώσει τη μυστήρια και σκοτεινή Λεώνη. Πολλοί αναρωτιούνται αν θα υπάρξει μια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό μεταξύ τους.

Η εξέλιξη αυτή θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Μελέτης Ηλίας θα υποδυθεί τον ανατρεπτικό Τζουζέπε Μοντιλιάνι, σύζυγο της Πανδώρας. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα μας καθηλώσει ως πατέρας Αντώνιος, ενώ ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παίξει τον Σίλβιο. Όσο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που έχουν αποκαλυφθεί, δηλαδή τον Γιάννη Ποιμενίδη, τον Σπύρο Τσεκούρα, την Έλενα Σαλαμπάση, την Ελένη Σακκά, την Εριφύλη Κιτζόγλου και τον Αλέξανδρο Πιεχόβιακ, είναι θέμα χρόνου να μάθουμε τους ρόλους που θα υποδυθούν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ