Η Μάγισσα – Η σειρά «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της στον ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι ανατρεπτικές. Στην καρδιά του νέου κύκλου βρίσκεται η Λεώνη, η οποία κρύβει ένα σημαντικό μυστικό και έχει ένα σκοτεινό παρελθόν που προκαλεί αναταραχή στην περιοχή της Μάνης το 1710.

Η Μάγισσα – Οδηγεί την Πανδώρα στο σκοτάδι

Η συνάντηση της Λεώνης με την Πανδώρα θα ανοίξει δρόμους για επικίνδυνες καταστάσεις. Η Λεώνη, την οποία υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά, είναι μια πλανόδια ηθοποιός που ταξιδεύει με τον θίασό της από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό. Η Πανδώρα, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Κίτσου, έρχεται αντιμέτωπη με τη Λεώνη, και οι συγκρούσεις τους θα είναι εντονότερες από ποτέ. Η Πανδώρα κρύβει έναν κρυφό έρωτα για τον Σίλβιο Εσπόζιτο, ρόλο του οποίου ερμηνεύει ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Στο teaser που έχει κυκλοφορήσει, βλέπουμε την Πανδώρα να τον παρακολουθεί με πόθο.

Η Λεώνη πλησιάζει την Πανδώρα και της λέει ότι όλες οι γυναίκες θα επιθυμούσαν να τον έχουν στο κρεβάτι τους, προκαλώντας αναστάτωση στην Πανδώρα. Η Γιούλικα Σκαφιδά έχει δηλώσει για το ρόλο της στη σειρά: «Η ηρωίδα μου είναι απόκοσμη με ιδιαίτερες συνήθειες και μεταφυσικά χαρακτηριστικά, αλλά έχει και ανθρώπινες πτυχές. Παρόλο που η προσωπικότητα της είναι σκοτεινή και αμφισβητείται από τους άλλους ήρωες, ελπίζω ότι οι θεατές θα τη βρουν αγαπητή και για το σκοτάδι που κουβαλά». Ο δεύτερος κύκλος της σειράς υπόσχεται να γεμίσει με συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές, προσφέροντας στους θεατές μια καθηλωτική εμπειρία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ