Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται τον Οκτώβριο και υπόσχεται πολλές ανατροπές. Στη νέα σεζόν, με τίτλο “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά”, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα του πρώτου κύκλου.

Η Μάγισσα – Μυστικά και Ανατροπές στη Νέα Σεζόν

Η ιστορία θα μας μεταφέρει στο 1910, όπου θα γνωρίσουμε τον Ανδρέα Λάσκαρη, δισέγγονο της Θεοφανώς. Ο Ανδρέας επιστρέφει στη Μάνη με σκοπό να πουλήσει τον οικογενειακό πύργο, αλλά ανακαλύπτει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Το βασικό καστ ηθοποιών θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει με τους μυστηριώδεις ρόλους του. Στη σειρά θα προστεθεί και ο Νίκος Βατικιότης, γνωστός από τον ρόλο του Θύμιου στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, δίνοντας μια γεύση του ρόλου του, αλλά χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Η εικόνα δείχνει ότι η σειρά θα μας ταξιδέψει στην εποχή της Ενετοκρατούμενης Μάνης. Η επιστροφή του Ανδρέα στη Μάνη και η απόφαση του να πουλήσει τον πύργο θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ οι νέοι και παλιοί χαρακτήρες θα δημιουργήσουν δυναμικές καταστάσεις γεμάτες ένταση και ανατροπές. Η σειρά υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο με την ανατρεπτική της πλοκή και την καθηλωτική της ατμόσφαιρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ