Η Μάγισσα  – Ο Σπήλιος αντιμετωπίζει την Γερακίνα με βαθιά αναστάτωση. Η απόκρυψη της αλήθειας για τον θάνατο του γιου τους τον στιγμάτισε βαθιά. Αποφασίζει να πεί την αλήθεια, παραδεχόμενος το δικό του λάθος και ανατρέποντας τα δεδομένα.

Η Μάγισσα  – Η Αλήθεια Ανατρέπει τα Δεδομένα – Ο Πόλεμος Ξεκινά

Καθώς εκφράζει την πικρή αλήθεια στη Γερακίνα, η ατμόσφαιρα γεμίζει με ένταση και απογοήτευση. Η Γερακίνα σοκάρεται από την εξομολόγηση. Ολόκληρος ο κόσμος της καταρρέει καθώς αντιλαμβάνεται το πλήρες μέγεθος της προδοσίας. Η οργή και η απογοήτευσή της αναμειγνύονται με την αποφασιστικότητα για εκδίκηση. Ο Σπήλιος παραδέχεται την ευθύνη του, αναζητώντας ίσως μια μικρή ελπίδα στην αποδοχή της αλήθειας. Αλλά οι επιπτώσεις είναι συντριπτικές.

Η σχέση του με τη Γερακίνα καταρρέει και ένας νέος πόλεμος αρχίζει, σηματοδοτώντας ένα τέλος και ένα νέο ξεκίνημα ταυτόχρονα. Η Γερακίνα, αφού δεχτεί την αλήθεια, ορκίζεται να εκδικηθεί. Η αποκάλυψη αυτή ανατρέπει τη ζωή της και ανοίγει νέους δρόμους που πριν φαινόταν αδιανόητο να ανακαλυφθούν. Ο πόλεμος που ξεκινά είναι μια σκοτεινή υπόσχεση για αίμα και απώλεια, με τη Γερακίνα να οδηγεί τον εαυτό της σε έναν μονομαχικό αγώνα για δικαιοσύνη.

Κανείς δεν είναι ασφαλής. Η αλήθεια ανοίγει πληγές που δύσκολα επουλώνονται και η σκοτεινή σκιά της προδοσίας πλανάται πάνω από τους πάντες. Και με την αρχή αυτής της νέας μάχης, η μοίρα τους αλλάζει για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ