Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Το φινάλε της σειράς φέρνει αναταράξεις και απρόβλεπτες κινήσεις από τον Κανέλλο. Η τελική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μάγισσες, Αναχίτ και Κυπριανή, θα είναι κρίσιμη. Με τα λόγια της Αναχίτ ακόμα νωπά στη μνήμη της Κυπριανής, η Θεοφανώ αναλαμβάνει να εκπληρώσει την επιθυμία της μητέρας της, γράφοντας τον επίλογο στην ιστορία τους.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Κανέλλος γράφει το φινάλε

Η αποστολή της Θεοφανώς είναι πλέον σαφής και αποδεκτή. Οι λέξεις της προς την Αγαθή αποδεικνύουν την αποφασιστικότητά της. Η εντολή της μητέρας της να οδηγήσει τους Γερακάρηδες στο Ταίναρο αποτελεί το επόμενο βήμα στο σχέδιό της για την αποκάλυψη και την αποκατάσταση δικαιοσύνης. Οι αντίπαλοι, όπως η Δαμιανή και ο Μιχαήλ, θα αντιμετωπίσουν τα εγκλήματά τους. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, και κάθε χαραμάδα της προδοσίας θα κλείσει είτε με μετάνοια είτε με καταδίκη. Η προστασία της σειριάς από τα αγκάθια της οικογένειας είναι υψίστης σημασίας για τον Κανέλλο.

Ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του, θα προβεί σε απρόβλεπτες κινήσεις για να διασφαλίσει την επιβίωσή τους και την άνοδο του καλού. Η τελική μάχη θα δοθεί, και η επόμενη μέρα θα είναι νέα αρχή για όλους. Οι οικογένειες θα θάψουν τους νεκρούς τους και θα προσπαθήσουν να επουλώσουν τις πληγές τους. Όλα αυτά θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση της σειράς, που θα αποκαλυφθεί στον τρίτο κύκλο της, στην περίοδο 2025-2026.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ