Η Μάγισσα Επεισόδιο 62 – Ο Μάρκος επιστρέφει στον πύργο με τη Θεοφανώ και τον γιο του, χρησιμοποιώντας ύπουλες τεχνικές. Αλλά η άφιξή τους προκαλεί αναστάτωση. Η Θεοφανώ, περιορισμένη σε ένα χρυσό κλουβί, βιώνει μια ζωή που δεν περίμενε ποτέ.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 62 – Φυλακισμένη σε χρυσό κλουβί

Από την άλλη, ο Αντρέι, χωρίς πατέρα και αναζητώντας τη δικαιοσύνη του, καταφεύγει στη σπηλιά του Τζανέτου. Εκεί, με τον πιστό του Μπακού, σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του. Με αποφασιστικότητα, δηλώνει: “Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και είμαι έτοιμος να αναλάβω την ηγεσία!”. Ο Αντρέι ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Αποκαλύπτει την ταυτότητά του σε καπετάνιους της περιοχής, ζητώντας τη στήριξή τους.

Ορισμένοι τον υποστηρίζουν, αναγνωρίζοντας τη δικαιοσύνη του, ενώ άλλοι αντιδρούν με ζήλια και αμφισβήτηση. Έτσι ξεκινά ο αγώνας για την εξουσία! Ο Αντρέι, με θάρρος και αποφασιστικότητα, ονειρεύεται ένα δίκαιο και ελεύθερο μέλλον. Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να αντισταθεί στον τυραννικό Μάρκο; Η Θεοφανώ, πληγωμένη και λυπημένη, θα βρει τη δύναμη να αγωνιστεί για την ευτυχία της;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ