Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Αντρέι ετοιμάζεται για μια ηρωική αποστολή στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Αυτή τη φορά, αναλαμβάνει να εισβάλει στους Γερακάρηδες με στόχο να σώσει την Θεοφανώ. Εν τω μεταξύ, η Ρηνιώ καταφέρνει να δραπετεύσει από τον πύργο με τη βοήθεια της Αγάθης και κατευθύνεται προς τη σπηλιά του Τζανέτου.

Η Μάγισσα επεισόδια – Πυρ και μανία ο Αντρέι – Φτάνει στα άκρα

Εκεί σκοπεύει να ενημερώσει τον Μιχαήλ και τον Μάρκο για την επικείμενη απώλεια της Θεοφανώς και τις ενέργειες της εγκληματία Δαμιανής. Όταν ο Αντρέι μαθαίνει την κατάσταση της Θεοφανώς και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει από τους Γερακάρηδες, εκείνος και ο Μάρκος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να την σώσουν. Παράλληλα, στον Πύργο των Γερακάρηδων, η Θεοφανώ βοηθάει τον Σπήλιο να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και να αποδειχθεί η αλήθεια για τη μάνα του, Κυπριανή. Το ένοχο παρελθόν της Κυπριανής αναδύεται, προκαλώντας αναταράξεις και επιπλέον ένταση.

Ταυτόχρονα, ο Αντρέι ετοιμάζεται να εισβάλλει στον Πύργο των Λασκαραίων με σκοπό να αντιμετωπίσει νέους κινδύνους και να προστατεύσει την Θεοφανώ. Σε αυτό το σημείο, αναμένεται μια μεγάλη ανατροπή που θα συγκλονίσει τους θεατές και θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ