Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ σχεδιάζουν τη δολοφονία της Δαμιανής, ενώ ο Σπήλιος επινοεί ένα σχέδιο για να εκμεταλλευτεί τον θάνατο της Θεοφανώς.

Η Μάγισσα επεισόδια – Πατέρας και γιος τελειώνουν την Δαμιανή

Παράλληλα, η Ρηνιώ, το σκάει από τον πύργο με τη βοήθεια της Αγαθής και τρέχει στη σπηλιά του Τζανέτου, οδηγώντας σε αποκαλυπτήρια. “Είμαι σίγουρη ότι η μάνα σκότωσε την Αναστασία και οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να σκοτώσουν και τη Θεοφανώ απόψε το βράδυ.“. “Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι άπραγοι και να σκοτώσουν την Θεοφανώ” φωνάζει ο Μάρκος και ο Αντρέι του λέει “θα πάμε μαζί και θα τη σώσουμε” και του δίνει το χέρι.

Καθώς οι εξελίξεις προχωρούν, οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι δύο άνδρες κρίνουν την πορεία τους. Οι προσπάθειες του Μισέλ και της Σκεύω να αποδράσουν αποτυγχάνουν λόγω απροσδόκητων γεγονότων. Η Γερακίνα, ωστόσο, παρέχει μια λύση. Την ίδια στιγμή, οι Γερακάρηδες ετοιμάζουν το θάνατο της Θεοφανώς, αλλά ανακαλύπτουν μια αλήθεια που αλλάζει τα πάντα. Καθώς η Θεοφανώ οδηγείται προς το Ταίναρο, ο Σπήλιος αντιμετωπίζει τα εσωτερικά του δαιμόνια και αποφασίζει να αντιδράσει.

Τότε, η αλήθεια αποκαλύπτεται, επηρεάζοντας την επιλογή του Σπήλιου. Η προσπάθεια του να σώσει την αδερφή του ξεσκεπάζει μυστικά και αποκαλύπτει το παρελθόν της Κυπριανής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ