Η Μάγισσα επεισόδια – Στον Πύργο των Λασκαραίων, ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου. Ο Τζανής προτείνει στη Δαμιανή να υποστηρίξει την πλευρά του, άρα και των Γερακάρηδων.

Η Μάγισσα επεισόδια – Παίρνει το ρίσκο – Διαλύει τους Λασκαραίους

Θα συναινέσει η Δαμιανή στο να αποκρύψει τα μυστικά της οικογένειάς της; Εκτός από την οικογένειά της, η Δαμιανή έχει πολλά να λάβει υπόψη της πριν αποφασίσει να προδώσει. Η επιλογή της θα επηρεάσει όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και τη μοίρα των ανθρώπων γύρω της. Η ευθύνη να αποφασίσει είναι δική της και μόνο δική της. Η σκιά της αμφιβολίας τη συνοδεύει καθώς πρέπει να καταλήξει σε μια απόφαση. Οι συνέπειες θα είναι προσωπικές και ανεκτίμητες.

Η Θεοφανώ έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με ένα θανάσιμο κίνδυνο, ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή καταφέρνει να γλιτώσει. Παράλληλα, ο Αντρέι της αποκαλύπτει κάτι που ανατρέπει όσα ήξερε μέχρι τώρα για τη ζωή της. Της λέει ότι ο πατέρας της είναι ο Θράσος Γερακάρης, άρα η ίδια είναι αδελφή του Σπήλιου! Η αποκάλυψη αυτή δίνει απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματά της, αλλά ανοίγει κι ένα νέο κύκλο στη ζωή της.

Η Δαμιανή πρέπει να βρει τη δύναμη να περιφρουρήσει τον εαυτό της από τις επιπτώσεις της απόφασής της, ενώ ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ενέργειάς της. Είτε επιλέξει να προστατεύσει το μονάκριβο γιο της είτε όχι, η Δαμιανή πρέπει να είναι προετοιμασμένη για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ