Η Μάγισσα εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς στον ΑΝΤ1 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Γερακίνα αντιμετωπίζει έναν καταιγισμό ανακαλύψεων που ανατρέπουν τη ζωή της. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται, καθώς μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια: η Κυπριανή και ο Σπήλιος είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του γιου της, Πετρούνη.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Γερακίνα τιμωρεί τους φονιάδες

Η κρίσιμη στιγμή φθάνει, και κανείς δεν μένει ατιμώρητος. Έτσι αποφασίζει να τιμωρήσει τους φονιάδες του γιού της. Η σχέση της Γερακίνας με τον Σπήλιο φτάνει στο τέλος της όπως φαίνεται. Παράλληλα, ο Σπήλιος γυρίζει την πλάτη στη μητέρα του και στέκεται δίπλα στη Θεοφανώ. Ταυτόχρονα, η Γερακίνα ανακαλύπτει ότι η πεθερά της και ο σύζυγός της είναι οι υπαίτιοι για τον θάνατο του Πετρούνη. Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί σε μεγάλη κρίση μεταξύ της Γερακίνας και του Σπήλιου, καθώς η θυμός και η απογοήτευση κυριαρχούν.

Η σχέση τους φαίνεται πλέον μη αναστρέψιμη. Εν τω μεταξύ, η μανία της Κυπριανής την οδηγεί σε αντιπαράθεση με τον ίδιο της τον γιο, και η στιγμή για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους έχει έρθει. Θα καταφέρει η Γερακίνα να συγχωρήσει την προδοσία του Σπήλιου ή θα αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο; Και τι μέλλον περιμένει την Κυπριανή και τον γιο της, αφού έρθουν αντιμέτωποι με τις ενέργειές τους;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ