Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα υποδεχθεί έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς “Ψυχοκόρες”, προσφέροντας μεγάλες ανατροπές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός Τάσος Δέδες, γνωστός για τον ρόλο του Λούη στις “Ψυχοκόρες”, θα ενταχθεί στη νέα σεζόν του “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”.

Η Μάγισσα – Απο τις ψυχοκόρες στο β κύκλο της σειράς

Στη σειρά του ΑΝΤ1, ο Λούης, ως παραγιός της οικογένειας Νάτση, είχε αφήσει τη δική του σφραγίδα, προκαλώντας προβλήματα στη Φρόσω και καταλήγοντας σε τραγικό θάνατο από τον Νάτση. Ο Τάσος Δέδες μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς που έχι κατακτήσει το κοινό. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ηθοποιός ανήρτησε έναν αινιγματικό στίχο που αναφέρεται στη Μάνη: “Γι αυτό της Μάνης τ αγιαχώματα όποιος πρωτοπατήσει πρέπει να γονατίσει ευλαβικά και να τα προσκυνήσει.” Αν και προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το ρόλο του, η αναμονή για την εξέλιξη της πλοκής και των χαρακτήρων συνεχίζεται καθώς τα γυρίσματα προχωρούν.

Με ένα άλμα στον χρόνο, βρισκόμαστε στη Μάνη του 1910. Ο Ανδρέας Λάσκαρης επιστρέφει στην πατρίδα του με σκοπό να πουλήσει τον οικογενειακό πύργο. Στην αναζήτησή του για να πουλήσει το κτίριο, ανακαλύπτει κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος του. Η ανακάλυψη του παρελθόντος των προγόνων του τον βυθίζει σε έναν γρίφο. Αν καταφέρει να τον λύσει, θα μπορέσει να απελευθερώσει τη γενιά του από μια μακρόχρονη κατάρα. Η πορεία του Ανδρέα συνδυάζει την ιστορική ανακάλυψη με τη λύση ενός παλιού μυστηρίου.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ