Η Αμαλία ανατρέπει τα δεδομένα και αποφασίζει να θυσιαστεί για να προστατεύσει τον Δημοσθένη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία Ξεδιπλώνει το Σχέδιο της

Η Ασπασία επιστρέφει στην περιοχή της Μάνης και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Ζητάει από τον Λεοντιάδη να της προμηθεύσει ένα όπλο, όμως η Κούλα την προειδοποιεί ότι δεν χρειάζεται να βάλει τα χέρια της στο αίμα και να κινδυνεύσει με φυλάκιση. Έτσι, η Κούλα και ο Λεοντιάδης αποφασίζουν να τη στηρίξουν και αναζητούν έναν πληρωμένο εκτελεστή για τον Δημοσθένη.

“Γνωρίζω κάποιον που θα μπορούσε να μας βοηθήσει, τον είχα συναντήσει στη φυλακή. Αν του δώσουμε χρήματα, θα κάνει ό,τι του ζητήσουμε”, της λέει ο Λεοντιάδης. Στο μεταξύ, η Αμαλία θέτει νέες απαιτήσεις στον Δημοσθένη, αποδεικνύοντας τη δύναμή της. Ο Λεοντιάδης εντοπίζει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την εκτέλεση του Δημοσθένη, αλλά η Ασπασία δεν επιθυμεί τον θάνατό του, θέλει να υποφέρει ζωντανός.

Ο εκτελεστής συμφωνεί και αρχίζει να παρακολουθεί τον Δημοσθένη, καταλήγοντας να τον πυροβολήσει τρεις φορές στην σπονδυλική στήλη. Ο Δημοσθένης πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Η Γη τη Ελιάς Εξελίξεις: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις της σειράς.

Ωστόσο, όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητά του, διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ γνωστό πρόσωπο από το παρελθόν, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ. Ο Δημοσθένης είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά κανείς δεν τον αναζητά.

Η μόνη που νοιάζεται γι’ αυτόν είναι η Αμαλία, η οποία πηγαίνει στην αστυνομία και αναφέρει την εξαφάνισή του. Ο Δημοσθένης εντοπίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για ένα δύσκολο χειρουργείο. Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά η σφαίρα παραμένει μέσα του. Έτσι, η Αμαλία αποφασίζει να τον στείλει στο εξωτερικό για περαιτέρω θεραπεία. Θα καταφέρει να τον σώσει ή θα μείνει με μόνιμες βλάβες;