Σασμός – Ο Αντρέας επιστρέφει στην Άνω Ποριά, με την ιστορία του να κλείνει αιματοβαμμένα στη σειρά του ALPHA. Ο Αντρέας, ο Μανούσος και ο Γιάννος μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: να εξολοθρεύσουν τους Σταματάκηδες. Όταν ο Αντρέας προτείνει να ξεκινήσουν από τον Ρούσσο, ο Μανούσος απαντάει αποφασιστικά: “Σταματάκης να είναι και όποιος θέλει ας είναι”.

Σασμός – Γράφει το σασμό με το αίμα του

Η επιστροφή του Αντρέα στην Κρήτη συμπίπτει με τη γέννηση της κόρης του Μαθιού, της μικρής Καλλιόπης, που γεννιέται και χρειάζεται θερμοκοιτίδα. Ο Μαθιός ανησυχεί, καθώς ξέρει πως είναι ένας από τους κύριους στόχους του Αντρέα. Σκοπεύει να παραδοθεί στην αστυνομία για το έγκλημα που τον βαραίνει και θέλει να βρει τον ξάδερφό του για να συζητήσουν το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, η μοίρα τους επιφυλάσσει άλλες εξελίξεις. Ο Αντρέας κρύβεται έξω από το σπίτι της Καλλιόπης, όπου μένει ο Ρούσσος, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή που θα μείνει μόνος του.

Μόλις βεβαιώνεται ότι στο αρχοντικό δεν υπάρχει κανείς άλλος, χτυπάει την πόρτα. Ο Ρούσσος, βλέποντάς τον, εκφράζει την αναμονή του για τη στιγμή αυτή. Πατέρας και γιος ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, ενώ ο Αντώνης ενημερώνεται και σπεύδει να προλάβει το κακό. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Μαθιός φτάνει και βλέπει τον Αντρέα να σημαδεύει τον Ρούσσο με το όπλο του. Μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει, αλλά ο Αντρέας στρέφει το όπλο του προς τον Σταματάκη.

Ο Μαθιός βγάζει το όπλο του και του λέει να ηρεμήσει. Θολωμένος από θυμό, ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό. Τη στιγμή που εκπυρσοκροτεί και το όπλο του Μαθιού, ο Αντρέας πέφτει νεκρός. Ο Ρούσσος φωνάζει “Παιδί μου” και πέφτει πάνω στο άψυχο σώμα του γιου του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ