Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Νικόλας μιλάει με τον Χριστόφορο για τη γραμμή της υπεράσπισης του για την επομένη που τον έχουν καλέσει για ανάκριση. Τον ρωτάει, αν τυχόν θυμάται κάτι απ΄ το φόνο του Νικήτα…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 57

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Έλενα πάει στο σπίτι του Θέμη να μιλήσουν για τις ανακρίσεις, που ξεκινάνε την επομένη, αλλά, βρίσκει εκεί τη Χριστίνα, που ανακαλύπτει το επικίνδυνο πρόσωπο της Έλενας, ενώ μια έκπληξη περιμένει και τη Χλόη, που ψάχνει στα πράγματα του Παύλου, αφού συνεχίζει να πιστεύει ότι της κρύβει κάτι σε σχέση με την Κρίστια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 14/9 Επεισόδιο 57

Ο Χριστόφορος, μετά που «βλέπει» ξανά τον Κυριάκο μπροστά του, ξεσπάει και φωνάζει στην Κρίστια να φύγει από κει. Η Κρίστια φεύγει τρομαγμένη απ΄ το ξέσπασμα του και την παράξενη αντίδραση του και πάει στο Μάρκο. Του λέει τι έγινε και ότι φοβάται πως ο Χριστόφορος δεν είναι στα καλά του.

Η Λουίζα είναι γεμάτη τύψεις μετά που άκουσε το μήνυμα του Δώρου στο κινητό της. Ο Θέμης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Άρης ξεκαθαρίζει στο Θέμη πως, αν τους καλέσουν στις ανακρίσεις με τη Λουίζα, δεν πρόκειται να καταθέσουν εναντίον του Χριστόφορου.

Ο Νικόλας μιλάει με τον Χριστόφορο για τη γραμμή της υπεράσπισης του για την επομένη που τον έχουν καλέσει για ανάκριση. Τον ρωτάει, αν τυχόν θυμάται κάτι απ΄ το φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος του δείχνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς, του λέει για τις σκόρπιες μνήμες που έχει κι ότι μπορεί η Βαγγελιώ να σκότωσε τον Νικήτα κι όχι αυτός.

Η Έλενα, αφού έμαθε απ΄ τη Χριστίνα για τη σχέση του Θέμη με τη Λουίζα, είναι ανήσυχη μήπως ο Θέμης αλλάξει γνώμη σε σχέση με την καταγγελία εναντίον του Χριστόφορου κι αποφασίζει να κάνει κάτι ακραίο, ενώ η Χλόη που θέλει να μάθει γιατί ο Παύλος έχει δεύτερο κινητό, που εκείνη αγνοούσε την ύπαρξη του, ψάχνει να βρει τρόπο να το ξεκλειδώσει.