Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, οι Βασιλική και Αντώνης θα βρεθούν σε κρίσιμη κατάσταση που θα επηρεάσει τη ζωή τους. Η παραμονή του Μαθιού στη φυλακή δημιουργεί φόβους στη Βασιλική, καθώς φοβάται ότι οι συγγενείς του Λάζαρου, οι οποίοι αναζητούν εκδίκηση για τον θάνατό του, μπορεί να απειλήσουν τη ζωή του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Βασιλική δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη ότι ο αγαπημένος της υποφέρει για ένα έγκλημα που αποτελεί ευθύνη της και επιθυμεί να αποκαλύψει τα γεγονότα που συνέβησαν στο σπίτι στο βουνό στην αστυνομία.

Η Καλλιόπη, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, προσπαθεί να την αποτρέψει από αυτό, διαβεβαιώνοντάς την ότι ο Μαθιός θα αποδειχθεί αθώος και ότι θα αποφυλακιστεί σύντομα. Ωστόσο, η Βασιλική είναι εξακολουθεί να νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, πηγαίνει στην αστυνομία ζητώντας να μιλήσει με τον Αντώνη. Εκεί, ομολογεί ότι πήγε να εκδικηθεί τον Λάζαρο για τον θάνατο του Νικηφόρου, αλλά δίστασε και ο ίδιος της επιτέθηκε. Αυτή η πληροφορία σοκάρει τον Αντώνη, αλλά προσπαθεί να την ηρεμήσει, επειδή πρέπει να προστατεύσει και το μωρό που περιμένει. Αντιμετωπίζει δύσκολη επιλογή, καθώς δεν ξέρει τελικά αν πρέπει να αποκαλύψει τα γεγονότα ή όχι.

Παράλληλα, φαίνεται ότι ο Μαθιός θα αποφυλακιστεί, καθώς του δίνεται άλλοθι για το βράδυ του θανάτου του Λάζαρου. Ο Αντώνης αναλαμβάνει να καλύψει τη Βασιλική, γιατί γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον της και φοβάται για την ασφάλειά της, ειδικά τώρα που είναι έγκυος. Η απόφασή του ξαφνιάζει τη Βασιλική, που ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της.