Δυσοίωνη φαίνεται η κατάληξη του Άρη Δανέζη στο Grand Hotel, καθώς οι απαγωγείς της Αλίκης τον πυροβολούν, έχοντας ήδη προετοιμάσει τον τάφο του. Η Φρίντα, με σκοπό να βοηθήσει την Αλίκη να ανακτήσει τις μνήμες της από τη νύχτα της απαγωγής, αποφασίζει να της φέρει έναν ειδικό υπνωτιστή.
Grand Hotel: Η Αλίκη ανακτά τη μνήμη της
Αν και η νεαρή Γαζή δείχνει διστακτική, τελικά αποδέχεται την πρόταση της φίλης της. Ο υπνωτιστής καταφέρνει να μεταφέρει την Αλίκη σε εκείνη τη μοιραία νύχτα, αμέσως μετά την έκρηξη στο Grand Hotel. Θυμάται τη μεταφορά της σε ασθενοφόρο, ακούει το όνομα και τη φωνή ενός άντρα, αλλά και το χαρακτηριστικό λιοντάρι που βρίσκεται έξω από το σπίτι όπου την πήγαν.
Αυτό το κομμάτι της μνήμης της είναι αρκετό για να την κινητοποιήσει να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον γάμο του Ρήγα με την άγνωστη γυναίκα. Ο Άρης, ανήσυχος για την ασφάλεια της Αλίκης, δεν επιθυμεί να την αφήσει μόνη της και προγραμματίζει να την ακολουθήσει, αν και προσπαθεί να την αποτρέψει από αυτή την επικίνδυνη αποστολή. Από την άλλη πλευρά, η Φρίντα αναλαμβάνει τον ρόλο του αντιπερισπασμού για τον Ρήγα, που σίγουρα θα την ακολουθήσει.
Γι’ αυτό το λόγο, παίρνει τη βαλίτσα της Αλίκης και κατευθύνεται στα προσφυγικά, ισχυριζόμενη ότι έχει κάποια ρούχα. Ο Ρήγας δεν χάνει ευκαιρία να της επιτεθεί, αλλά για καλή της τύχη, εκείνη καταφέρνει να ξεφύγει από την προσοχή του και τρέχει να βρει την Αλίκη! Όταν η νεαρή κοπέλα φτάνει στο σπίτι με το λιοντάρι, συνοδευόμενη από τον Άρη, οι απαγωγείς είναι ήδη εκεί και, με γρήγορες κινήσεις, τους πιάνουν και τους δένουν!
Grand Hotel Επόμενα Επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1.
Στη συνέχεια, αποφασίζουν να κρατήσουν την Αλίκη αιχμάλωτη και να εξοντώσουν τον Άρη. Τον οδηγούν σε έναν απομονωμένο σημείο και του ζητούν να σκάψει τον τάφο του. Όταν ολοκληρώνει την αποστολή του, ζητά ως τελευταία επιθυμία ένα τσιγάρο. Χάνοντας κάθε ελπίδα και με ανατριχιαστική φωνή, αναφωνεί «Α ρε μάνα! Αυτό ήταν» και στη συνέχεια ζητά από τον απαγωγέα να ολοκληρώσει τη δουλειά του, δηλαδή να τον σκοτώσει.
Εν τω μεταξύ, η Φρίντα καταφέρνει να φτάσει στο σπίτι και να απελευθερώσει την Αλίκη. Θα μπορέσουν να σώσουν τον Άρη; Ή η κατάληξή του θα γραφτεί με αίμα;