Σασμός – Η ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής θα ταραχθεί ξανά όταν λάβουν ένα σημείωμα που απειλεί το αγέννητο παιδί τους. Η Σάντρα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, ωστόσο μαζί με τον Βαγγέλη επισκέπτονται μια χαρτοπαικτική λέσχη και κερδίζουν ένα μεγάλο ποσό.

Σασμός – Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο της

Καθώς Παύλος στριμώχνει τον Βαγγέλη για τα ψέματά του, η γιαγιά διστάζει να αποφασίσει εάν πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό του αδελφού του στον Τηλέμαχο. Στο μεταξύ, η Αργυρώ προσπαθεί να καταλάβει τις προθέσεις της Σάντρας για τον Αστέρη, κάποιος άθελά του, τις ακούει από την ίδια την κοπέλα. Και δεν είναι άλλος από τον Μανόλη, που βρίσκε και πίσω της ενώ προχωράει και την ακούει να λέει μιλώντας στο τηλέφωνο: «Μόλις έμαθα πως δεν έχει παντρευτεί την Αργυρώ.

Άρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εύκολα για εμένα. Ο Αστέρης θα βρεθεί στην αγκαλιά μου πριν καλά- καλά το καταλάβει». Ο Μανόλης, που θα καταλάβει τις προ θέσεις της κοπέλας, θα πάρει την απόφαση να μιλήσει για το περιστατικό αυτό στον Μαθιό. Ο Αντώνης λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα για τον Αντρέα, αλλά η έκπληξη που περιμένει τον Χρήστο δεν αρέσει σε κανέναν. Ένας άγνωστος εισβάλλει στο σπίτι του και τον τραυματίζει σοβαρά.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ η εισαγγελική αρχή δίνει ρητές εντολές να μην ενημερωθεί η Στέλλα για να μην πανικοβληθεί. Ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός προσπαθούν να ηρεμήσουν, ένα νέο απειλητικό μήνυμα τους ταράζει για άλλη μια φορά. Το μωράκι σας και τα μάτια σας», θα γράφει το χαρτί που θα έχει σαν υπογραφή τη γνωστή μάσκα και το μυαλό όλων θα πάει στην Εύα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ