Τιμωρός – Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν πρωταγωνίστρια του “Ναυαγίου” στο MEGA, εισβάλλει στη νέα σειρά του ALPHA, σε ρόλο έκπληξη. Η σειρά, με τον Δήμητρη Λάλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υπόσχεται να μας καθηλώσει.

Τιμωρός – Απο το ναυάγιο στη νέα σειρά του Alpha

Με κεντρικό σύμβολο έναν άγριο μαύρο λύκο, η σειρά καταφθάνει δυναμικά στις οθόνες μας! Ο λύκος, αιφνιδιάζοντάς μας σε κοντινά πλάνα, κλείνει το θήραμά του και παρασύρει το βλέμμα με τα ανθρώπινα μάτια που αποπνέουν αποφασιστικότητα και διάθεση για εκδίκηση. Στη σειρά, εκτός από τον Δημήτρη Λάλο, θα εμφανιστούν η Μαρίνα Καλογήρου, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Νίκος Γκέλιας, με φήμες να θέτουν και τη Γιώτα Φέστα στο κέντρο της πλοκής, μετά την επιτυχημένη της παρουσία στο “Ναυάγιο” την προηγούμενη σεζόν.

Έρωτας, προδοσία και εκδίκηση καταγράφονται στο πλούσιο σενάριο της σειράς, μιας σύγχρονης σειράς που γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες με τεχνική υψηλού επιπέδου. Η ιστορία ακολουθεί έναν ήρωα που, προδομένος από κοντινούς του, βιώνει αδικίες και αναζητά δικαιοσύνη. Μετά από χρόνια σε αφανισμό, επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τους ενόχους και να αποκαταστήσει την τιμή του. Η σειρά υπόσχεται ένταση, ανατροπές και μια ανελέητη αναζήτηση για την αλήθεια, ενώ ο ίδιος ο ήρωας ανακαλύπτει την αληθινή φύση των ανθρώπων που τον πρόδωσαν.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ