Σασμός – Η καθημερινή σειρά του Alpha, φτάνει στο μεγάλο φινάλε της σήμερα Δευτέρα 8/7 στις 21:00, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας. Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς είναι πλέον γεγονός, αποτελώντας ένα σημαντικό «αντίο» στη σειρά και στο κοινό που την ακολούθησε με προσοχή και αγάπη.

Σασμός – Ένας έρωτας φέρνει τελικά τον σασμό

Μετά από πολλές δοκιμασίες και συναισθηματικές αναταράξεις, το ζευγάρι ενώνεται επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου, υπό τις ευλογίες του παπά Μιχάλη. Οι οικογένειες τους, Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, ενώνονται επίσης, αφήνοντας πίσω τους παλιές διαφορές και κοιτώντας μπροστά στο μέλλον. Για το τελευταίο επεισόδιο, η ομάδα παραγωγής οργάνωσε ένα εντυπωσιακό γλέντι, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, μιλώντας για το γάμο των ηρώων, τόνισε: “Ο πρώτος χορός της Αργυρώς και του Αστέρη υποδηλώνει το αντίο μας σε αυτήν την τριετή σειρά.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύθηκε την Αργυρώ, συνεχάρη την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά και δήλωσε: “Ο ‘Σασμός’ ήταν η καθημερινότητά μου και θα μου λείψουν πολύ όλοι.” Χαρές, λύπες, συγκινήσεις και δράματα πλέκονται σε ένα τελευταίο επεισόδιο γεμάτο ευφυές σενάριο και αξιόλογες ερμηνείες, κατακτώντας την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού από το 2021. Μην χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς, αποχαιρετώντας ένα ταξίδι που μας συνόδευσε με συναρπαστικές στιγμές και έντονα συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ