Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 91-92-93-94-95

Η Ιουλία ει τους αγαπημένους της και ο Στάθης τη βοηθάει να μετακομίσει στην Αθήνα. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο ς και η Δήμητρα χώρι. Η Χάιδω πηγαίνει στο Δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα και η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η της ελιάς», που καθηλώνει τους τηλεθεατές με το αμείωτο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές στις ζωές των της, έρχεται την Δευτέρα 5/2 στις 21:00, με νέα επεισόδια.

Όσα θα δούμε από την Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9/2:

5/2 Επεισόδιο 91

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί.

Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν. Ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις και για την Θεοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του.

6/2 Επεισόδιο 92

Η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη, του δημιουργεί την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ' νη και τον Χρήστο. Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Παρασκευά όλη την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Η ένταση στο σπίτι μεταξύ Μάνου και Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Η Χάιδω πηγαίνει στο Δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα και η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο. Η Χρυσούλα «πιάνει» τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του κι αυτός την απειλεί πως, αν το πει στην Αρετή, θα τον βρει μπροστά της. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως αν παίζει κάτι με την Αριάδνη. Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά και ο Δημοσθένης σπεύδει στο .

7/2 Επεισόδιο 93

Η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι, ενώ φίλοι και συγγενείς τού γυρίζουν την πλάτη. Εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει. Ο Κωνσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του και της Αριάδνης κι εκείνη αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της.

Ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης. Η Αναστασία και ο Αποστόλης ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους. Ο Στάθης δεν αντέχει να ζει με την αμφιβολία και σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη.

8/2 Επεισόδιο 94

Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να τους ευχηθούν. Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και τη ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σ' εκείνη και τον Χρήστο, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Ιουλία ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός. Ο Χρήστος, έξαλλος, πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη. Η Αμαλία ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν μπροστά τους.

9/2 Επεισόδιο 95

Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του. Η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλάει να γυρίσει πίσω.

Η Ιουλία χαιρετάει τους αγαπημένους της και ο Στάθης τη βοηθάει να μετακομίσει στην Αθήνα. Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται και η Δήμητρα να μπει στο υπόγειο. Ο Τάσος αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη γυναίκα του και χωρίζει την Αρετή. Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα του ταράξει τη γαλήνη…