Χώρισε η Ελένη Χαμπέρη – Αιτία το ριάλιτι και κάποιος παίκτης;

Χώρισε η Ελένη Χαμπέρη – Αιτία το ριάλιτι και κάποιος παίκτης;

Μια συνέντευξη ' όλης της ύλης σχετικά με Survivor έδωσε στο «Love it» η Ελένη Χαμπέρη.

Στην εκπομπή «Love it» εμφανίστηκε μέσω skype το μεσημέρι της ς η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελένη Χαμπέρη.

Η 26χρονη personal trainer μίλησε για όλους και για όλα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μετά από σχετική ερώτηση ότι χώρισε από τον σύντροφό της.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω χωρίσει. Δεν είναι το Survivor ο λόγος αλλά σίγουρα επηρεάζει και αυτό. Δεν έχω προλάβει να πάω στο νησί που είναι ο πρώην σύντροφός μου», είπε η Ελένη Χαμπέρη να να δηλώσει κάτι παραπάνω.

Για τη σχέση της με τους υπόλοιπους παίκτες είπε ότι είναι πολύ δεμένοι. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω κακία σε κανέναν. Οτιδήποτε άσχημο δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι το ξεχνάμε. Είμαστε πολύ δεμένοι, βγαίνουμε μαζί» είπε.

«Θα έπρεπε να μιλάω και να φαίνομαι παραπάνω, να λύνω θέματα με την κάμερα. Μέσα στο παιχνίδι πιανόμασταν από τις λέξεις και γιν ολόκληρο θέμα» είπε για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο κοινό.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως η συγκεκριμένη ίσως και να μην προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το Survivor στις 20/6 και πάτησε το πόδι της στην στις 24/6. Έκτοτε δεν έχουμε δει καμία κοινή φωτογραφία αυτής και του συντρόφου της, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε πριν μπει στο ριάλιτι.

Παράλληλα, στα του παιχνιδιού στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει στο παιχνίδι η Ελένη ο ίδιος ο Παύλος της είχε πει πως βρίσκεται εκεί για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς έχει αναλάβει ένα μαγαζί, όντας διάσημος σεφ.

Τέλος, κάποιες υπόνοιες είχε αφήσει και ο Τριαντάφυλλος σχετικά με τον Κόρο, λέγοντας: «Μεταξύ Ελένης και Κόρο, κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να είσαι φίλος τρεις μήνες… Τι φίλος και φίλη. Οκ συμπαθιόμαστε, φιλαράκια – φιλαράκια, αλλά ξέρω τέτοιους φίλους πολλούς. Ανάμεσα σε ένα κορίτσι και σε ένα αγόρι, δε μπορεί να υπάρχει τόσο δυνατή φιλία, όσο λέει η Ελένη. Κάτι έχω εντοπίσει στο Μαϊάμι. Και στο αμάξι μέσα… Υπάρχει κι ένα παιδί εκεί έξω και δεν είναι σωστό από μέρους μου. Νομίζω ότι υπάρχει φιλία πιο δυνατή».

Ίσως να μην σημαίνει α, ίσως και…πολλά.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *