Από την ημέρα της πρεμιέρας του «Survivor 4» πολύ μελάνι έχει χυθεί για τις χρηματικές αμοιβές των παικτών, διάσημων και μη, στο ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Survivor spoiler: Χοντρά πακέτα για τους παίκτες που μένουν στο παιχνίδι – Αναλυτική ενημέρωση

Υπερβολικές απαιτήσεις, υπέρογκα ποσά και μπορεί οι παίκτες του Survivor να παραπονιούνται για τις κακουχίες και την έλλειψη φαγητού, όμως το κινητρό για να παραμείνουν είναι ισχυρό.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκε ρεπορτάζ με τα χρηματικά ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται κλεισμένοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυτούς τους δύο μήνες προβολής του. «Ζαλίζουν» οι αμοιβές που έχουν καταφέρει πάνω-κάτω να εξασφαλίσουν οι παίκτες μέχρι σήμερα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κοψιδάς στις οκτώ εβδομάδες παραμονής του έχει φτάσει -σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί- τα 28.000 ευρώ η Αννα-Μαρία Βελλή είχε εξασφαλίσει 32.000 ευρώ, αφού όπως λέγεται παίρνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Μία θέση πάνω βρίσκεται ο Πάνος Καλλίδης με 36.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό φαίνεται να έχει εξασφαλίσει και η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ η παίκτρια έχει συμφωνήσει αμοιβή 4.500 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα 44.000 ευρώ, ενώ ο Τριαντάφυλλος σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί αμείβεται με 6.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει φτάσει στο ποσό των 48.000 ευρώ. Παρόλο που η Ανθή Σαλαγκούδησύμφωνα με τα όσα αναφέρει  η εκπομπή, παίρνει τα περισσότερα χρήματα μπήκε τη δεύτερη εβδομάδα στο παιχνίδι και μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 45.000 ευρώ.