HAWAII FIVE – O 19/07/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

SEASON 1, EPISODE 7 – Ho’apono
Ένας πεζοναύτης κατηγορείται για φόνο, τον οποίο ορκίζεται πως δεν διέπραξε, και κρατάει ομήρους μέσα σε ένα ιστορικό πολεμικό σκάφος. Ο ΜακΓκάρετ καλείται να χρησιμοποιήσει ότι μέσο διαθέτει στο οπλοστάσιό του για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

HAWAII FIVE – O 20/07/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

SEASON 1, EPISODE 8 – Mana’o
Μια παραδοσιακή γιορτή μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ανακαλύπτεται το πτώμα του αστυνομικού – και πρώην συναδέλφου του Ντάνι από το τμήμα της Χονολουλού. Οι έρευνες της ομάδας Five-0 συγκρούονται με τους “βρόμικους” αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πιο επικίνδυνο καρτέλ κοκαΐνης στη Χαβάη.

HAWAII FIVE – O 21/07/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

SEASON 1, EPISODE – 9 Po’ipu
Ένα μέλος της ασφάλειας δολοφονείται, προτού αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για την προσχεδιασμένη δολοφονία ενός αδίστακτου δικτάτορα και η ομάδα ξεκινά τις έρευνες με σκοπό να προστατέψει τον υποτιθέμενο στόχο.

HAWAII FIVE – O 22/07/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

SEASON 1, EPISODE – 10 Heihei
Η ομάδα Five-0 βρίσκεται σε σύγχυση μετά την επίθεση μιας ομάδας ικανότατων ληστών, οι οποίοι ανατίναξαν το αυτοκίνητο μιας χρηματαποστολής και σκότωσαν τους φρουρούς, αφήνοντας όμως τα χρήματα άθιχτα. Το μοναδικό στοιχείο που έχουν είναι μια… βοήθεια από την πρώην σύζυγο του Ντάνι.

HAWAII FIVE – O 23/07/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

SEASON 1, EPISODE 11 – Palekaiko
Στο σημερινό επεισόδιο, την ώρα που η ομάδα ερευνά τον φόνο ενός άνδρα και την απαγωγή της συζύγου του κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτός τους, ο Δρ. Μαξ Μπέργκμαν ανακαλύπτει ορισμένες σημαντικές ομοιότητες με μια σειρά ανεξιχνίαστων ανθρωποκτονιών που είχαν συμβεί έναν χρόνο νωρίτερα.