ι 2-2 αναδείχθηκαν Ιωνικός και Απόλλωνας Σμύρνης σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που παίχθηκε στα 70 , σ γήπεδο της Νεάπολης.

Νικαιώτες προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Άοσμαν από σέντρα του Ματσούκα και η της ς το παιχνίδι στα ίσα στο 18΄ με (ό δοκιμή) Κόλα.

Κάτι ανάλογο συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ιωνικό να ξαναπαίρνει προβάδισμα με κεφαλιά του Μάναλη, από κόρνερ του Μπουένο, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ λίγο αργότερα ο Τσιλούλης.

Ο Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησε για τον Ιωνικό τους Αναγνωστόπουλο, Τσιριγώτη, Σάντσεζ, Ντελγάδο, Βαλεριάνο, Ρομαό, Ντάλσιο, Άοσμαν, Μάναλη, Ματσούκα, Ιατρούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι, Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Μπουένο, Πογοσιάν, Μύγας, Μπονέτι, Κιάκος, Μουστάκης.

Ο ς Πετράκης παράταξε τον Απόλλωνα με τους Βέρχουλστ, Λισγάρα, Ντεντάκη, Σλίβκα, Ντάουντα, Φατιόν, Ραΐλι, Κραγιόπουλο, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη και Τσιλούλη, ενώ στη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι Κότσαρης, Κυρίτσης, Πίνης, Δούμας, Ντέιβιντ, Γκούφας, Μουστάκας.