Επεισοδιακό ήταν για ακόμα μια φορά το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με τις κόντρες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Συζήτηση για το φαγητό έγινε στη μπλε ομάδα, με την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει παράπονα ότι η Άννα Μαρία έβαλε περισσότερη ποσότητα στους φίλους της και λιγότερο σε εκείνη. Η τραγουδίστρια είπε ότι συνέχεια ενώ ακούει πράγματα στο τέλος τη βγάζουν τρελή.

Η Ami Yami είπε ότι η Ελευθερία έχει κάνει 100 κωλοτούμπες και για δεύτερη φορά την προσβάλει, με την τραγουδίστρια να απαντά ότι η Άννα Μαρία έχει απαγορεύσει να της μιλά στην καλύβα.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο από την κόκκινη ομάδα αν μαγειρεύονται οι ψηφοφορίες και εκείνος αποκρίθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα δήλωσε ότι θα ήθελε ο Περικλής Κονδυλάτος να μείνει για το καλό της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη από την Ανθή. Παρόμοια άποψη είχε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Τζέιμς δήλωσε ότι σε περίπτωση που θα φύγει ένας από την ομάδα του θα προτιμούσε να φύγει ο Chris γιατί ο Αλέξης είναι καλύτερος αγωνιστικά, ενώ αντίθετα ο Πάνος Καλίδης θα ήθελε να φύγει ο ηθοποιός για το ψυχικό καλό της μπλε ομάδας.

Οι τέσσερις υποψήφιοι μίλησαν και όταν ο Περικλής είπε αυτά που ήθελε η Ανθή έδειξε να παρεξηγείται και ζήτησε τον λόγο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, τα είπαμε και σήμερα στην καλύβα. Σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούριου. Είναι μέρος αυτής της εμπειρίας. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν την εμπειρία. Ολοκληρώθηκαν κάποια πράγματα που έπρεπε να μάθω. Σε ένα παράλληλο σύμπαν αυτή η εμπειρία τώρα ξεκινάει. Είμαι πολύ γεμάτος, αλήθεια το λέω», δήλωσε μεταξύ άλλων.