Η Μάγισσα: Από τις έρευνες που συνεχίζει και κάνει ο Αντρέι σχετικά με τον φόνο του μωρού, σε ένα συμπέρασμα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Οι έρευνες του Αντρέι

Από τις έρευνες που συνεχίζει και κάνει ο Αντρέι σχετικά με τον φόνο του μωρού, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά μας», λέει και ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μεταξύ .

«Αυτή η δούλα το έχει κάνει και το ξέρουμε », λέει ο Τζανής, αλλά ο Μάρκος διαφωνεί και μαζί του: «Βούλωσέ το! όλοι πως η Θεοφανώ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, έχει λήξει αυτή η ιστορία».

Από την άλλη, στον πύργο των Γερακάρηδων, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα. Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ' αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή, αλλά είνος δεν αντιδρά όπως πίστευε πως θα έκανε.

«Γιατί ανακατεύε στη ζωή μου και στην οικογένειά μου; Τι δουλειά είχες να κάνεις κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη μου;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει:

«Για το καλό σου το έκανα, για να αναλάβεις κι εσύ καθήκοντα». Η του Κανέλλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν από την Φιλική Εταιρεία.