Το Ναυάγιο – Την Κυριακή 30 Ιουνίου, η σειρά του MEGA φτάνει στο αποκορύφωμά της με ένα συναρπαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Ο Ιπποκράτης, καταζητούμενος για τον φόνο της Κλαίρης και της Ευγενίας, βρίσκεται κρυμμένος στο εξοχικό του από τον Παντελίδη μαζί με τον μικρό Ορφέα.

Το Ναυάγιο – Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Πίσω στο σπίτι, η Ειρήνη, η Δήμητρα, ο Πέτρος και ο Στελής ανησυχούν για την ασφάλεια του Ορφέα, καθώς ο Ιπποκράτης εμφανίζεται ως απειλή. Ο Ιπποκράτης επιστρέφει στο σπίτι για να πάρει τον Ορφέα και να φύγουν για το εξωτερικό, αλλά τον σταματούν η Δήμητρα και η Ειρήνη. Η ένταση ανεβαίνει και ο Ιπποκράτης απειλεί τις δύο γυναίκες με όπλο. Στο εσωτερικό του σπιτιού, διεξάγεται μια μάχη μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη, ενώ έξω από το σπίτι η αστυνομία πλησιάζει για να τον συλλάβει.

Η Ειρήνη ζητά από τον Ιπποκράτη να αφήσει ελεύθερη τη Δήμητρα, η οποία τελικά απελευθερώνεται. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του πριν η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι. Μετά από αυτά τα γεγονότα, η Ειρήνη βρίσκει καταφύγιο στην Κρήτη και σχεδιάζει το μέλλον της με τον Πέτρο. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος επιστρέφει στην κανονικότητα μετά την αποδόμηση της εικόνας του και την αθωωτική απόφαση για τον Αντώνη Καράδημο. Τελικά, αποκαλύπτει την ταυτότητά του και το γεγονός ότι δεν είχε πεθάνει ποτέ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ