Το Ναυάγιο – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα αποκαλυφθούν συγκλονιστικά γεγονότα, καθώς η Κλαίρη θα εκφράσει τους φόβους της πριν από το τέλος της στο ημερολόγιο της. Οι τελευταίες στιγμές της στο ημερολόγιό της θα προκαλέσουν αναταραχή, καθώς η Ειρήνη θα συνειδητοποιήσει τη σκληρή αλήθεια που κρύβεται.

Το Ναυάγιο – Το ημερολόγιο φέρνει την φρικτή αλήθεια στο φως

Η Ειρήνη θα διακόψει την ανάγνωση του ημερολογίου της Κλαίρης λόγω της Δήμητρας, η οποία θα το διαβάσει και θα κρύψει την αλήθεια που περιέχει. Οι τελευταίες γραμμές του ημερολογίου θα αποκαλύψουν το φόβο της Κλαίρης για τον θάνατό της και το σχέδιό της να φύγει μακριά με τον Ορφέα βγάζοντας εισιτήρια για άγνωστο προορισμό. Η συνέχεια του ημερολογίου θα είναι άδεια, προκαλώντας σοκ στην Ειρήνη.

Η Ειρήνη θα συνειδητοποιήσει πως η Κλαίρη δεν είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την εγγραφή της λόγω του Ιπποκράτη, που την δολοφόνησε. Έτσι, θα ξεκινήσει μια προσπάθεια για να φέρει στο φως τη δολοφονία της Κλαίρης και να αποκαλύψει την αλήθεια για τον ρόλο του Ιπποκράτη. Ποιες άλλες αποκαλύψεις κρύβει το ημερολόγιο της Κλαίρης που δεν πρόλαβε να γράψει; Τι άλλα μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν στο επόμενο επεισόδιο; Θα καταφέρει να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία της Κλαίρης και να φέρει τον Ιπποκράτη ενώπιον της δικαιοσύνης;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ