Το Ναυάγιο – Μετά τη δίκη για το ναυάγιο, ο Δημοσθένης Καλλέργης αναλαμβάνει να αποκαλύψει την υπόθεση εμπορίας βρεφών από την κλινική. Η Στέλλα αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το παιδί της, καθώς είναι βέβαιη ότι το μωρό της πουλήθηκε και είναι ζωντανό.

Το Ναυάγιο – Ο Καλλέργης σκαλίζει το παράνομο εμπόριο βρεφών

Ο δικηγόρος της υπόθεσης του ναυαγίου, Δημοσθένης Καλλέργης, αρχίζει να ξεσκεπάζει την αλήθεια. Ενώ λαμβάνονται αποφάσεις για τη δίκη και τα θύματα, η μαία Μαριάννα συναντά τη Στέλλα, αποκαλύπτοντας σοκαριστικές πληροφορίες. Η Στέλλα, αφού μαθαίνει τι συνέβη με τα μωρά της ίδιας και της Ειρήνης, σοκάρεται από τις αποκαλύψεις της Μαριάννας και θυμώνει με τον πατέρα της. Ο Σάββας και ο Ιπποκράτης βρίσκονται πίσω από αυτό το σκοτεινό σχέδιο. Μετά την αποκάλυψη, η Στέλλα αποφασίζει να δώσει το παιδί στην Ειρήνη, αφού είναι βιολογικά δικό της.

 

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει δραματικά τη ζωή και των δύο γυναικών. Η σχέση τους δυναμώνει περισσότερο, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Η Στέλλα και η Ειρήνη, ενωμένες πλέον, βρίσκουν δύναμη μέσα από αυτή την τραγική αποκάλυψη και προχωρούν με τη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ