Στα επόμε επεισόδια της σειράς “Το Ναυάο”, τα γεγονότα κορυφώνονται, με την Ειρήνη να συμφωνεί στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, παρόλο που έχει επιφυλάξεις για την προσωπικότητά του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Αφότου ο Ιπποκράτης διέσωσε την Ειρήνη, άρχισε να αναπτύσσει βαθιά συναισθηματα μαζί της, προσπαθώντας να την προστατέψει και να τη φροντίσει, ειδικά αφού έχασε τον αγαπημένο της και περιμένει το του.

Με το του χρόνου, ο Ιπποκράτης γίνεται όλο και πιο στενά δεμένος με την Ειρήνη, φτάνοντας σε σημείο να την παρακολουθεί, λόγω της εμμονής του.

Παράλληλα, η Ειρήνη έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ορφέα, τον γιο του Ιπποκράτη, που βρίσκει σε νη την αγάπη και τη στοργή που του έλειπε.

Όταν ο Ιπποκράτης της προτείνει γάμο στη σειρά “Το Ναυάγιο”, η Ειρήνη δυσκολεύεται να απαντήσει, καθώς αισθάνεται ότι θα προδώσει τον Αποστόλη. Ωστόσο, επιθυμώντας μια οικογένεια για το μελλοντικό της παιδί και βλέποντας τη σχέση της με τον Ορφέα, τελικά αποδέχεται την πρόταση.

Ο Ιπποκράτης, ανυπόμονος να μην χάσει χρόνο, τον γάμο αμέσως και έτσι η Ειρήνη ξινά μια . Ωστόσο, ο Ιπποκράτης ήδη αρχίζει να δείχνει την πιο σκληρή του πλευρά. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; Θα αποκαλυφθούν μυστικά του παρελθόντος;