Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Μαρία εκδικείται τον θάνατο του Βλάση στα επόμενα επεισόδια της σειράς και πυροβολεί τον Δημήτρη Γιαννακάκη. Οι αποκαλύψεις προκαλούν ντόμινο εξελίξεων στη σειρά. Ο Δημήτρης ευνοεί τη Θεοδώρα, γεγονός που ανησυχεί τον Βλάση, ο οποίος ζητά εξηγήσεις από τον Γιαννακάκη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Τρώει λάχανο τον Γιαννακάκη

Για να μην χάσει τη Θεοδώρα από το πλευρό του, ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Βλάση ότι η Θεοδώρα δεν είναι κόρη του, αλλά δική του. Ο Βλάσης καταρρέει από το σοκ και πηγαίνει στο σπίτι να ζητήσει εξηγήσεις από τη Μαρία. Η Μαρία, που κρατούσε αυτό το μυστικό επτασφράγιστο, παραδέχεται ότι η Θεοδώρα δεν είναι παιδί του Βλάση. Ο Βλάσης χάνει την γη κάτω από τα πόδια του και η καρδιά του τον προδίδει, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια Παπαδάκη.

Ακολουθώντας την οργή της η Μαρία, τυφλωμένη από μίσος και πένθος για τον Βλάση, αρπάζει ένα όπλο και πηγαίνει στον Δημήτρη. Τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του Βλάση και τον απειλεί με το όπλο. Παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη να την σταματήσει, η Μαρία πατάει τη σκανδάλη, ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Είτε επιβιώσει είτε όχι, η ζωή της Μαρίας έχει πλέον αλλάξει ανεπανόρθωτα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ