Το Ναυάγιο Επεισόδιο 76 – Ο Πέτρος αποφασίζει να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη περιέργεια της κυρίας Χριστίνας για τη ζωή του και την αρραβωνιαστικιά του. Δεν μπορεί πια να κρύβεται πίσω από δικαιολογίες.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 76 – Ο Πέτρος αποκαλύπτεται

Ποτέ δεν του άρεσε να λέει ψέματα, ούτε στη σπιτονοικοκυρά του, η οποία τον στήριξε μετά το ναυάγιο σαν συγγενής, ούτε στους φίλους του, τον Άγγελο και τον Μάκη. Έτσι, αποφασίζει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στη Χριστίνα. Παράλληλα, η Λίνα και ο Άγγελος ανησυχούν για τον Μάκη και προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Η μητέρα του, η Μαρία, αναστατώνεται από τη σύλληψη του γιου της και αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να τον δει.

Όταν η Μαρία συναντά τη Λίνα και αντιλαμβάνεται ότι είναι η κόρη του Γιάννη, σοκάρεται. Παράλληλα, η Μαριάννα φοβάται ότι η Ειρήνη είναι συνδεδεμένη με τη Στέλλα και ότι η συνωμοσία με τον Ιπποκράτη θα αποκαλυφθεί. Αυτή η αναταραχή φέρνει τον Πέτρο να αναθεωρήσει την κρυφή του ταυτότητα. Αποφασίζει να παραδεχτεί το παρελθόν του στην Κρήτη, μπροστά στη Χριστίνα, και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του.

Καθώς οι περιπέτειες των χαρακτήρων εξελίσσονται, οι αλήθειες αποκαλύπτονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται. Κανείς δεν μπορεί να παραμείνει ανεπηρέαστος από τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται μπροστά τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ