Το Ναυάγιο Επεισόδιο 111 – Κάτω από τις απαλές σκιές των τριανταφυλλιών, η Δήμητρα ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβεται: το πτώμα της Κλαίρης. Το φινάλε του Ιπποκράτη πλησιάζει. Οι μαρτυρίες του Άγγελου, της Μαρίας και του Στελή ρίχνουν φως στην αλήθεια, συνταράσσοντας το δικαστήριο.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 111 – Το πτώμα της Κλαίρης στην επιφάνεια

Η Θοδώρα, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Δημήτρη, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τη μητέρα της. Ο Ιπποκράτης, καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας, και αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του, παρότρυνομενος από τον φόβο να μην αποκαλυφθεί η παγίδα που έστησε. Η Δήμητρα και η Ειρήνη εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και βγαίνουν στον κήπο, αποφασισμένες να αποκαλύψουν την τραγική αλήθεια. Η ανακάλυψή τους συνταράσσει τους πάντες. Ο Στελής, ενημερώνεται από τη Λαμπρινή για τις πράξεις του Ιπποκράτη, βιάζεται να τον αντιμετωπίσει, φέροντας μαζί του το πιστόλι του.

Ο Ιπποκράτης, μαθαίνοντας ότι η Ειρήνη τον κατήγγειλε στην αστυνομία, βυθίζεται σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Η οργή του ξεσπά πάνω της και, χωρίς να το συνειδητοποιήσει, την απειλεί με ένα μαχαίρι. Κρατώντας ως όμηρο τον γιο του Ορφέα, ο οποίος τρέμει από φόβο, εξαφανίζεται από το σπίτι. Στη συνέχεια, ο Παντελίδης, με ύπουλο τρόπο, προσφέρει άσυλο στον Ιπποκράτη, ανοίγοντας τις πόρτες του σπιτιού του. Ο καπετάν Στελής φτάνει εκεί αποφασισμένος να προστατεύσει την Ειρήνη, ενώ ο Πέτρος βιάζεται να φτάσει εκεί για να αποτρέψει το κακό.

Στο δικαστήριο, η κατάθεση του καπετάνιου Ανδρέα διαλύει τον Μιχάλη, ο οποίος φοβάται την επιβολή της δικαιοσύνης. Αργότερα, ο ίδιος ο καπετάνιος Ανδρέας νιώθει την πίκρα των τύψεων για τις πράξεις του. Εν τω μεταξύ, ο Μάκης μαθαίνει τον αρραβώνα της Λίνας με το Όθωνα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ