Το Ναυάγιο Επεισόδιο 110 – Η Ειρήνη και η Δήμητρα ανακαλύπτουν το πτώμα της Κλαίρης στον κήπο και επικοινωνούν με την αστυνομία. Το λιμενικό εντοπίζει το πτώμα της Ευγενίας και ειδοποιεί τον Ιπποκράτη για αναγνώριση. Σε κατάσταση πανικού και απειλώντας με μαχαίρι, ο Ιπποκράτης παίρνει τον γιο του Ορφέα και εξαφανίζεται. Ο δόλιος Παντελίδης του προσφέρει καταφύγιο.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 110 – Οι μάσκες πέφτουν

Ο Πέτρος, ανήσυχος για την ασφάλεια της Ειρήνης, εισέρχεται στο σπίτι για να την εντοπίσει. Εκεί συναντά τον Ιπποκράτη, ο οποίος επιτίθεται εχθρικά. Η Ειρήνη ακούει τη σύγκρουση των δύο ανδρών, αλλά είναι ανίκανη να επέμβει, κλειδωμένη στο δωμάτιο. Οι μάσκες πέφτουν και το χάος έρχεται. Ο Πέτρος ζητά από τον Ιπποκράτη να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, ενώ το λιμενικό ανακαλύπτει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συγκλονίζει το δικαστήριο, ενώ η Λίνα βιώνει την απόρριψη από τους φίλους της λόγω της κατάθεσής της υπέρ του Βασιλείου.

Ωστόσο, η τελική ανατροπή προέρχεται από την αδελφή της Λίνας, καθώς η Βάσω αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης, απελπισμένος, στρέφεται στη μοναδική κόρη που του απομένει, τη Θοδώρα. Η Αλίκη δηλώνει αποφασισμένη να καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης φυλάει ακόμα ένα χαρτί στο μανίκι του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ