Το Ναυάγιο επεισόδια – Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς πλησιάζει, καθώς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μία μεγάλη ανατροπή στα επεισόδια της πολυαναμενόμενης δίκης. Ο Δημοσθένης Καλλέργης θα αναδειχθεί σανίδα σωτηρίας για τα θύματα του ναυαγίου και τις οικογένειές τους, επιχειρώντας να τους δικαιώσει στον αντιμέτωπο πόλεμο μεταξύ του Μιλτιάδη Παντελίδη και του Βασιλείου.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Οι συναντήσεις του Καλλέργη με τα θύματα αποκαλύπτουν την αλήθεια, καθώς οι εξελίξεις συγκλονίζουν. Τα γυρίσματα των σκηνών της δίκης έχουν ήδη ξεκινήσει, προετοιμάζοντας μας για τα επερχόμενα επεισόδια. Η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη μοιράστηκε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που αποτυπώνει την ανατροπή. Στη φωτογραφία, εκτός από τον Βασίλη (Νίκος Γκέλια), εμφανίζεται και ο τηλεοπτικός σύζυγος Κυριάκος (Άγγελος Ανδριόπουλος), ο οποίος πνίγηκε στο Φοίνιξ, ενώ πιο δίπλα φαίνεται και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, υποδυόμενος τον Απόστολο, τον σύζυγο της Ειρήνης, ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του στο ναυάγιο.

Είναι πιθανόν πως μέσα από σκηνές, τα θύματα θα εμφανιστούν σαν θύμηση, στέκοντας νοερά πλάι στους αγαπημένους τους, εκείνους που αγωνίζονται για δικαιοσύνη. Οι απαντήσεις θα έρθουν σύντομα στο προσκήνιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ