Το Ναυάγιο επεισόδια – Ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα συμβαίνει στη ζωή του Μάκη Παπαδάκη. Μετά τον χωρισμό του από τη Λίνα και την ανακοίνωση ότι εκείνη είναι πλέον σε σχέση με τον Όθωνα Βασιλείου, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και τον θάνατο του πατέρα του, Βλάση.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Μάκης σε σοκ – Δέχεται χτύπημα κάτω απο τη μέση

Ο θάνατός του επηρεάζει έντονα τον Μάκη, φτάνοντας το σημείο να σκέφτεται να εγκαταλείψει προσωρινά τη ζωή του στην Αθήνα για να παραμείνει κοντά στη μητέρα και την αδελφή του. Το κίνητρο για να συνεχίσει παρά ταύτα προέρχεται από την επικείμενη δίκη, που ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Οι λόγοι του Δημοσθένη Καλλέργη τον ενθαρρύνουν να καταθέσει πρώτος στη δικαστική αίθουσα. Ωστόσο, στη δίκη επιστρέφει ξανά η Λίνα, ίσως υπαινισσόμενη ότι η σχέση τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Παράλληλα, ταραχή εκδηλώνεται και στο σπίτι του Ιπποκράτη, όταν ένας άντρας εμφανίζεται και του αποκαλύπτεται ως ο εραστής της Κλαίρης. «Είμαι ο άνθρωπος που ήταν μαζί με την Κλαίρη. Αυτός που, σύμφωνα με τα σχέδια της, θα σε εγκατέλειπε, αλλά φαίνεται ότι δεν τα κατάφερες, αφού τη σκότωσες. Γνωρίζω τις λεπτομέρειες της σχέσης σας, μου είχες μιλήσει για τις διαφορές σας, καθώς και για τις απειλές σου να τη σκοτώσεις αν αποφάσιζε να φύγει από το σπίτι. Τα ψέματα έχουν πια τελειώσει.

Η αστυνομία είναι κοντά σου, έχω καταθέσει όλα τα στοιχεία εναντίον σου και θα ήταν καλό να τα παραδεχτείς τώρα». Ο Ιπποκράτης παραξενεύεται και αντιδρά αναστατωμένα. «Ποιος είσαι και τι θέλεις από εμένα; Δεν γνωρίζω τίποτα για ό,τι λες. Σας παροτρύνω, την επόμενη φορά πριν μπείτε στο σπίτι κάποιου αγνώστου και τον απειλήσετε, να έχετε κάνει τη δική σας έρευνα. Η Κλαίρη, η ερωμένη σου λοιπόν, πέθανε στο ‘Φοίνιξ’», αντικρούει με δυσκολία, προσπαθώντας να τον απομακρύνει από το σπίτι του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ