Το Ναυάγιο επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Ιπποκράτης ζει με τον φόβο ότι θα αποκαλυφθεί ο φόνος της Κλαίρης. Η Ευγενία δεν χάνει χρόνο και επιτίθεται λεκτικά στον Ιπποκράτη. Τον κατηγορεί ότι την κάλεσε για να την καλοπιάσει και τον ρωτά ευθέως αν θέλει να μάθει αν γνωρίζει για τον φόνο. «Λοιπόν, ναι, ξέρω», του λέει.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Ιπποκράτης στη σκιά της αποκάλυψης

Συνεχίζοντας, η Ευγενία του αποκαλύπτει ότι ένας άντρας, που ισχυρίστηκε πως ήταν ο εραστής της Κλαίρης, της τηλεφώνησε. «Μου είπε ότι σε είδε χτες… Ήταν να πάει να τον βρει με το παιδί, αλλά δεν πήγε ποτέ. Μου είπε ότι έχει στοιχεία. Θα πάμε στην αστυνομία και σύντομα δεν θα υπάρχει ανάγκη να μου φέρνεις τον Ορφέα. Εγώ θα τον μεγαλώσω με ασφάλεια μακριά από κάποιον σαν εσένα», δηλώνει αποφασιστικά η Ευγενία. Παράλληλα, ο Θάνος, προσποιούμενος τον εραστή της Κλαίρης, φτάνει στην πόρτα του Ιπποκράτη και τον απειλεί, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως εκείνος σκότωσε την Κλαίρη.

Ο Ιπποκράτης παγώνει και προσπαθεί να ξεφύγει. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη τους παρακολουθεί από μακριά και πλησιάζει για να δει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης διώχνει τον Θάνο, απειλώντας τον, και προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Ειρήνη, λέγοντας ότι ο Θάνος είναι από το λιμενικό. Η Ειρήνη όμως δεν τον πιστεύει.
Ο Ιπποκράτης, φοβούμενος ότι το έγκλημά του θα αποκαλυφθεί, συζητά με τη Δήμητρα για τις ενδείξεις που στρέφονται εναντίον του. Η επίσκεψη του Θάνου τον έχει ταράξει, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ευγενία και ο Πέτρος συμμετέχουν σε αυτή την πλεκτάνη.

Παράλληλα, η Ειρήνη διαβάζει επιπλέον σελίδες από το ημερολόγιο της Κλαίρης και πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο Ιπποκράτης ευθύνεται για το κακό που της συνέβη. Τώρα, η Ειρήνη είναι αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ