Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Αλίκη αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση στα επόμενα επεισόδια της σειράς αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της από τον Παντελίδη, τον άνθρωπο που τη βίασε. Παρόλο που ο Παντελίδης επιθυμεί να την παντρευτεί και να κρατήσει το παιδί, η Αλίκη δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη αυτή.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Αλίκη εγκλωβισμένη στα χέρια του

Αποφασίζει να του εξηγήσει ότι δεν είναι έτοιμη για μητρότητα, αλλά εκείνος αρνείται να ακούσει αντίρρηση. «Το παιδί αυτό θα γεννηθεί», της λέει αποφασιστικά. «Εγώ θα έχω έναν απόγονο και εσύ μια ζωή που ονειρεύονται πολλοί. Δεν υπάρχει περαιτέρω συζήτηση. Μόνο οριστικές αποφάσεις.» Αφού υπογράφει μια επιταγή για να εξασφαλίσει την οικονομική της ασφάλεια, προσπαθεί να την πείσει: «Ράψου, κούκλα μου. Η γυναίκα μου και η μητέρα του παιδιού μου αξίζουν το καλύτερο. Και να είσαι προσεκτική. Κουβαλάς τον πολυτιμότερο θησαυρό μου. Το κατάλαβες;»

Αν και ο Παντελίδης είναι ευχαριστημένος που θα γίνει πατέρας, η Αλίκη αισθάνεται περιορισμένη και εγκλωβισμένη στα χέρια του. Η μάχη της μόλις άρχισε, αφήνοντας την Αλίκη να αντιμετωπίσει έναν ανείπωτο αγώνα για την ελευθερία της και το μέλλον του παιδιού της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ