Το Ναυάγιο επεισόδια – Ειρήνη και Πέτρος προγραμματίζουν τον γάμο τους, με το τέλος της σειράς “Ναυάγιο” να υπόσχεται ευτυχία για το ζευγάρι. Η Ειρήνη αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, αλλά αγωνίζεται αδιάκοπα για την ευτυχία της.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος Πέτρου – Ειρήνης

Αν και παντρεύτηκε τον Ιπποκράτη για ασφάλεια χωρίς ποτέ να τον αγαπήσει, αποφασίζει να τον καταγγείλει μαζί με τη Δήμητρα και να αναμετρηθεί μαζί του. Σώζει τον Ορφέα, αποκτά την επιμέλειά του και απαλλάσσεται από τον Ιπποκράτη. Επίσης, βρίσκει το μωρό της και ευτυχισμένη πλέον, σχεδιάζει τον γάμο της με τον Πέτρο. Από την αρχή, η χημεία και ο έρωτάς τους ήταν εμφανείς, και κανένας από τους δύο δεν προσπάθησε να καταπνίξει τα συναισθήματά του.

Έτσι θα τους δούμε να φτιάχνουν τη δική τους οικογένεια μέχρι το τέλος. Η Λαμπρινή, μόλις αντικρίζει τον Πετρή της, συνεχίζει να ζει μέσα από αυτόν, πλάι στον παπά-Γρηγόρη, και εγκρίνει την Ειρήνη ως νύφη της. Πώς θα αντιμετωπίσει η Ειρήνη τη νέα της ζωή με τον Πέτρο; Ποια θα είναι η εξέλιξη τους ως νέο ζευγάρι; Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την αγάπη της, όπως έκανε και στο παρελθόν; Ποια άλλα εμπόδια μπορεί να αντιμετωπίσουν στο μέλλον;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ