Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Αλίκη και ο Γιώργος ανακαλύπτουν μια νέα αρχή, ξεκινώντας μια νέα πορεία στα επόμενα επεισόδια. Παρά τις προσπάθειες του Μιλτιάδη Παντελίδη, ο Αργύρης Βασιλείου καταδικάζεται σε φυλακή. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ομόφωνη, καταδικάζοντάς τον για την κακή κατάσταση του Φοίνιξ και τους θανάτους των επιβατών.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Αλίκη – Γιώργος κάνουν το επόμενο βήμα

Οι προσπάθειες του Μιλτιάδη συνεχίζονται, ακόμα και όταν ο Βασιλείου φορά χειροπέδες. Παροτρύνει τον πελάτη του να προσποιηθεί καρδιακό επεισόδιο, ελπίζοντας να επηρεάσει τους δικαστές. Αλλά ακόμα και με αυτήν την προσπάθεια, η κατάσταση δεν αλλάζει υπέρ του. Η Αλίκη, αποφασισμένη να δικαιώσει τα θύματα, αφήνει πίσω της τον έρωτα για τον Γιώργο και συνεργάζεται με τον Δημοσθένη. Αν και ο Παντελίδης προσπαθεί να την αποκτήσει, ανακαλύπτει ότι η Αλίκη ήταν πάντα υπέρ των θυμάτων.

Καθώς οι γεγονότα εξελίσσονται, η Αλίκη αποφασίζει να κάνει έκτρωση για να απαλλαγεί από το δίλημμα και τον πανούργο Παντελίδη. Ο Γιώργος, συνειδητοποιώντας την αγάπη της, είναι δίπλα της. Μαζί, ξεκινούν μια νέα ζωή από το μηδέν. Πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης Παντελίδης στην απόφαση του δικαστηρίου; Θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να αλλάξει την κατάσταση ή θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ