Το Ναυάγιο επεισόδια – Η επιτυχημένη σειρά του MEGA πλησιάζει στο τέλος της σε λίγες μέρες. Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο ποιο θα είναι το τέλος του δημοσιογράφου Γιώργη. Ο Γιώργης αγάπησε την Ασημίνα, τη γυναίκα του Βασίλη, και βυθίστηκε στη θλίψη όταν έμαθε ότι την έχασε στο ναυάγιο του Φοίνιξ.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Έτσι είναι η ζωή του Γιώργη στο φινάλε της σειράς

Παλεύει να δικαιώσει τη μνήμη της, ενώ οι σχέσεις του με τον Βασίλη έχουν πλέον εξομαλυνθεί. Στην πορεία της ζωής του, ο Γιώργης ήρθε κοντά με την Αλίκη. Όταν έμαθε τα μυστικά της, την απομάκρυνε οριστικά. Ωστόσο, η Αλίκη επιμένει και δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό του και τον αγαπάει. Στη συνέχεια της σειράς, η Αλίκη μαζί με τον Καλλέργη ανακαλύπτουν ένα στοιχείο που πιέζει τον Παντελίδη στη δίκη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην καταδίκη του Βασιλείου.

Στο μεταξύ, η Αλίκη κάνει έκτρωση στο παιδί του Παντελίδη και πλησιάζει ξανά τον Γιώργη. Μαζί κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους. Ο Γιώργης αφήνεται στα συναισθήματά του για την Αλίκη και το φινάλε της σειράς τους βρίσκει μαζί, ερωτευμένους και με όνειρα για το μέλλον. Η σειρά κλείνει με τον Γιώργη να έχει δικαιώσει τη μνήμη της Ασημίνας, να έχει εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον Βασίλη και να έχει βρει νέα αγάπη στην Αλίκη. Οι δύο τους σχεδιάζουν το μέλλον τους μαζί, κλείνοντας με αισιοδοξία και ελπίδα το τελευταίο κεφάλαιο του “Ναυάγιο”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ