Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος και η Ευγενία στα επόμενα επεισόδια της σειράς εφαρμόζουν ένα σχέδιο για να πείσουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει ότι είναι ο δολοφόνος της Κλαίρης. Η Δήμητρα κατηγορεί τον Ιπποκράτη για φόνο και τον απειλεί να φέρει πίσω τον αδερφό της. Εκείνος υποχωρεί υποσχόμενος να τον φέρει.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στήνουν πλεκτάνη στον Ιπποκράτη

Συγχρόνως, η Στέλλα σχεδιάζει να πλησιάσει την Ειρήνη και να κερδίσει την εύνοια του Ιπποκράτη. Η Ευγενία και ο Πέτρος ετοιμάζουν την παγίδα για να αποκαλύψουν ότι είναι ο δολοφόνος της Κλαίρης. Το σχέδιο προχωρά καλά και ο “εραστής” που έχουν τοποθετήσει παίρνει τα ηνία, προκαλώντας την οργή του Ιπποκράτη. Εξοργισμένος, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να απομακρύνει τον “εραστή” της Κλαίρης από το σπίτι του.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει όταν ο άντρας αυτός τον κατηγορεί για το θάνατο της Κλαίρης, παρουσιάζοντας στοιχεία. Παράλληλα, ο Μάκης προσπαθώντας να ξεχάσει τη Λίνα, αναχωρεί για την Κρήτη, ανυποψίαστος για το μοιραίο παιχνίδι που τον περιμένει εκεί. Η Στέλλα εμφανίζεται ξαφνικά στο γραφείο του Δημοσθένη, αναστατώνοντάς τον. Παράλληλα η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάση μετα τις αλήθειες που βγήκαν στο φως.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ