Το Ναυάγιο εξελίξεις – Οι επερχόμενες εξελίξεις στην σειρά προκαλούν έντονο ενδιαφέρον, καθώς η Λίνα αποφασίζει να διαλύσει τη σχέση της με τον Μάκη και να κάνει σχέση με τον Όθωνα Βασιλείου. Ο ανιψιός του Βασιλείου έχει ερωτευτεί τη Λίνα και επιδιώκει να την κατακτήσει, με την υποστήριξη του πατέρα της, Δημήτρη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Παρατάει τον Μάκη για τα μάτια του Όθωνα

Ο Μάκης αντιλαμβάνεται την παρουσία του νεαρού γύρω από τη Λίνα και εκδηλώνει έντονη ζήλια, προκαλώντας επανειλημμένα επεισόδια. Παρά ταύτα, η Λίνα αγνοεί τις προσπάθειες του Όθωνα και του πατέρα της. Ο Μάκης παρατηρεί την προσέγγιση του Όθωνα στη Λίνα, γεγονός που προκαλεί συνεχείς καυγάδες μεταξύ τους και οδηγεί στην τελική διάλυση της σχέσης τους. Όταν ο Όθωνας παρατηρεί ότι η Λίνα απομακρύνεται, της απευθύνει λόγο, εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι κοντά της.

έτσι αποφασίζει να της μιλήσει: “Ξέρω ότι είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άλλον άντρα αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω να είμαι δίπλα σου. Θέλω να σου δείξω τι μπορώ να κάνω για εσένα.” Η Λίνα δέχεται τη φιλία του Όθωνα, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι ανάμεσά τους υπάρχει μια έλξη που προσελκύει και τους δύο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ