Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η σειρά του MEGA πλησιάζει στο τέλος της με συναρπαστικές εξελίξεις. Τι επιφυλάσσει το φινάλε για τον καπετάν Στελή; Ο Λεωνίδας Κακούρης ενσάρκωσε φέτος έναν ιδιαίτερο και βαθιά συγκινητικό ρόλο.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο καπετάν Στελλής γράφει το τέλος

Καθήλωσε το κοινό ως καπετάν Στελής, ειδικά μετά την απώλεια της κόρης του στο ναυάγιο του Φοίνιξ. Από τότε, στάθηκε στην Ειρήνη σαν πραγματικός της πατέρας, λειτουργώντας σαν από μηχανής Θεός για εκείνη μέχρι το τέλος. Ο καπετάν Στελής θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο φινάλε της σειράς. Η δίκη του ναυαγίου ξεκινά και ο Στελής θα καταθέσει κατά του Βασιλείου. Θυμάται τη στιγμή που η πόρτα του πλοίου δεν έκλεινε καλά και το πλοίο αναχώρησε. Φώναξε, αλλά κανείς δεν τον άκουσε. Η συγκλονιστική του κατάθεση θα καθηλώσει και θα συγκινήσει το ακροατήριο, μαζί με αυτές της Στέλλας, του Μάκη και της Μαρίας.

Στο τέλος, ο Στελής, με ένα όπλο στο χέρι, ανακαλύπτει ποιος είναι πραγματικά ο Ιπποκράτης και ότι σκοπεύει να βλάψει την Ειρήνη. Τρέχει να τον σκοτώσει έξω από το σπίτι του. Ωστόσο, τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα και ο Ιπποκράτης βάζει ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Έτσι, η Ειρήνη σώζεται και ο Στελής την αγκαλιάζει, νιώθοντας χαρά και ανακούφιση που κατάφερε να την προστατεύσει, όπως είχε υποσχεθεί στον Τρύφωνα, τον πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ