Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η μέρα της δίκης πλησιάζει και ο Δημοσθένης συγκεντρώνει τους υπόλοιπους μάρτυρες, επιδιώκοντας να αποκαλύψει τα μυστικά τους που μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στη δικαίωσή του. Είναι σίγουρος ότι ο Παντελίδης έχει ήδη γνώση για αυτά.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Ειρήνη αδειάζει τον Πέτρο

Η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δύσκολο δίλημμα: να καταθέσει στη δίκη τα λεγόμενα του Ιπποκράτη ή να του αντιταχθεί; Γνωρίζει ότι αν δεν το πράξει εκείνη, θα το κάνει ο Πέτρος. Ωστόσο, μια μέρα πριν τη δίκη, ο Παντελίδης καταστρέφει την τελευταία ελπίδα του Μιχάλη. Η είδηση για τον θάνατο του Βλάση φτάνει στην Αθήνα, αλλά ο Μάκης δεν είναι σε θέση να ενημερωθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη.

Η μοίρα του επιφυλάσσει τη σκληρή είδηση του θανάτου του πατέρα του, ενώ η Λίνα είναι αποφασισμένη να βρεθεί δίπλα του, ακόμα κι αν εκείνος δεν το επιθυμεί. Ο Δημοσθένης αναζητά έναν μάρτυρα που θα υπερασπιστεί τον Μιχάλη και ανακαλύπτει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητά συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της ενεργοποιούν τα πιο βίαια ένστικτά του. Έχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το επαναλάβει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ